Ny blogg!

Häng med över till www.slipa.blogg.se istället!

Bra pris på BH:ar!

KappAhl brukar alltid hålla god kvalité på BH:ar. Fri frakt, så klickade hem dessa. Hoppas de sitter bra. Endel storlekar var slutsålda, så chansar lite. Men alla är sådana jag brukar kunna ha.
 
Beige balconette BH i strl. 80D
Svart T-shirt BH "Full Cup" strl. 85C
Svart T-shirt BH "Multiway" strl. 85C 
 
Svart T-shirt BH strl. 95D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Svart Balconette BH Strl. 75D
Välbehövligt. Får se hur många som sitter bra. Peace!
 

Målat lite igen

Såhär blev slutresultatet och jag är nöjd! Påbörjar en ny imorgon. Broken Wood Arts är arbetsnamnet och målet är att restauranger/cafeer/hotell etc. ska vilja hänga dem på sina väggar. Antingen köper de tavlorna av mig eller så sätter jag prislapp på dem och så kan vem som hellst köpa. Ska fota och printa ut bra färgbilder och samla ihop verk till en liten folder som jag kan dela ut. Vad tycks?
 
 

Testar Blacc's träningstights!

 
 Verkar både billigt och bra enligt beskrivning på Sportamore's hemsida så nu har jag klickat hem bl.a. 3 par av deras träningstights. Dessa kostade mellan 159 - 199:- Skor fick det med bli. Från adidas. Jag har dem redan men de är såpass bra och prisvärda så det fick bli ett par till. En mini-haul-test av träningstights + ett par skor +Nike träningstights = säkert kort till bra pris. YEAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
 
 
 
 
 

Stockholm med L´loréal, fest, mat, shopping m.m.!

Blev utbildad visual merchandiser med övernattning på hotell i Stockholm för L´loréal. Festat lite, köpt en galet söt rosa flamingo-hatt på TGR, målat, blivit bjuden på oxkind följt av rockkonsert, shoppat, sytt lite, ätit massa god mat, startat igång en YouTube-kanal, dreglat över nyupptäckta RiverIslands utbud.................. the pics will show you:
 
 
 
 
That´s all for now!
 

RSS 2.0