söndags-fräsht

efter en långis runt ån:
 
 
köttet steker nu i pannan, avnjuter bubbelvatten smaksatt med tranbär/lime och frysta hallon i glaset. mums. sipporna är från förra veckan, vissnat nu. men fina på bild ännu =)
 
snart kommer sofia hit och lånar symaskinen!
 
glad söndag på er!

30-årstårtan till mig själv!

svängde ihop i all enkelhet. grädden är lite, lite blåfärgad med karamellfärg
 
TA DA! Har en mosad banan blandad med grädde på understa lagret. Bara marsan-sås i lagret över det och sedan ljusblåfärgad grädde, delade färska jordgubbar och geléhallon runtom. Enkelt, klassiskt och GOTT!

H&M impuls och IsaDora

paketet med klänningen och sportbh:arna kom som ett skott:
 
 
klänningen älskar jag på. skön, slapp men effektfull som bara en långklänning kan vara. i all enkelhet. sporttopparna var små. korta men de verkar fylla sin funktion, sitter till ordentligt. behåll!
 
råkade ramla in på H&M med Sofia och haffade denna fining för bara 50-lappen. Den var redan nedsatt till 150:- men hade en liten skada bak i nacken som är lätt att laga om man vill. I LIKE.
 
kunde inte motstå denna. som en godisbit är den!
 H&M den med.
 
 fick se en ursnygg sotad make där make-up artisten använt sig av denna cream mousse eye shadow från Isa Dora i färgen Galaxy för att highlighta under ögonen. var tvungen att haffa den. 129:-, lite dyrt kanske men kunde inte låta bliiii!
slutresultat från artikeln:
 
artikeln HÄR
 
Vi satt ute och njöt på en bänk på torget i solskenet med varsin flaska bubbelvatten. massa folk på stan denna lördag. fyllde 30 i går så det fanns lite födelsedagspengar he he. har ätit gott kött nu och ska strax avnjuta en skål med färska jordgubbar och mangosorbet.
 
Tårtorna jag bjöd på på jobbet igår:
 
 
förvånansvärt fina för att vara en frysvara. ganska goda, men inte jätte.
 
fick denna fina "bok" av mina fina kollegor. den är som en ask att förvara fjärrkontroller m.m. i:
 
underbart folk på det stället. japp japp!

RSS 2.0