Testar lite smink från gina

no. 2 peachy på foundation och puder. vattenfasta mascaran. Prisvärda, bra produkter. Torr foundation, så man bör ha någon kräm under tror jag. Haha ursäkta muschen och minen!
 
tror jag behåller den? från samma butik.
 
ciaoooo!

Goof in glasses!

TA DA!
 

new in- freshness!

j ´adore
 
 

fettisdagen

mööööm
 
nytt, mjukt färsk 1 h efter öppning. mööööööööööömm
 

let her go.....

 
fin

could you just............

...........leave me alone?
 
please.

Oh I love it so!

Räkna ut din basalförbränning + ev. aktiviteter HÄR så vet du hur mycket du ska äta i kalorier för att behålla din nuvarande vikt eller gå ner/upp i vikt. Då fyller man bara i hur många kilon man vill väga så får man fram hur mycket man ska äta!
 
Sedan är det väl egentligen viktigare hur kroppssammansättningen ser ut. Består din kroppsmassa av mycket vätska? Fett? Muskler? Kan kroppen tillgodogöra sig näring bra eller har den mycket slaggprodukter i sig som är ivägen? ETC! Att göra ett kroppssammansättningstest samt kolla blodets innehåll är det optimala att kombinera med detta. Hur tillförlitliga dessa tester är vet jag däremot inte. Bäst är nog att uppsöka vård HAHAHA! Nej men sjukvården eller liknande för blodets sammansättning iafl. Hälsotester av de här slagen brukar kosta liten, men kan det nog vara värt. Om man törs lita på läkare... Vi genomförde ett test på Fitness med hjälp av elektroder som sattes fast på kroppen. Sammansättningen lästes av och man fick fram resultatet i staplar. BIA tror jag testet förkortades. Interresting stuff!
 
Funkar? Stämmer på just mig? INGEN ANING!
 
Formuläret ser ut så här! TAA!
 

Tillbaka till Muscles.se

Kön:  
Ålder: år
Vikt: Kg
Längd: cm
Hur ser din vardag ut?
 
Vilka aktiviter utför du?
Cykling (20km/h) min
Dans (högintensivt) min
Fotboll min
Gång min
Handboll min
Innebandy min
Ishockey min
Karate min
Kickboxing min
Längdskidåkning min
Löpning (7 km/h) min
Löpning (11 km/h) min
Löpning (15 km/h) min
Orientering min
Powerwalking min
Rodd (intensivt) min
Simning (lågintensivt) min
Simning (intensivt) min
Spinning min
Step min
Styrketräning min
Tennis (amatör) min
Tennis (proffs) min
Yoga min
 
 


kollodialt silver

endast lite av all info som fanns HÄR:
 
"Bakterier, virus och svampar orsakar många av de mindre sjukdomar vi drabbas av idag, allt från snuva och förkylningar till matförgiftning. Vi får många av dessa sjukdomar då vi vistas bland människor som går och sprider mikroorganismer. Genom att spraya kolloidalt silver i näsa-, mun- och halsregionen, så kan vi döda många virus och bakterier som annars skulle föröka sig tillräckligt mycket för att kunna göra oss sjuka. Genom att dessutom dricka kolloidalt silver i förebyggande syfte, så har vi garderat oss gentemot dessa osynliga inkräktare. Silverjoner på plats i blodomloppet kan direkt slå ut inkräktarna, och vi slipper kanske känna av sjukdomssymtomen över huvudtaget.
  Människor som dagligen dricker några teskedar kolloidalt silver upptäcker att de inte får förkylningar lika ofta som tidigare. Det mest effektiva sättet att ta kolloidalt silver på inbegriper att man håller vätskan i munnen några minuter. Då sugs nämligen silverjonerna upp via den sublinguala delen under tungan, och transporteras direkt ut i blodomloppet.
  När man haft det kolloidala silvret i munnen några minuter, kan man gurgla sig en kort stund och sedan svälja det. En fördel med att ha det i munnen ett tag, är att man får hjälp med att döda en mängd kariesorsakande bakterier, som annars skulle kunna ge upphov till hål i tänderna. Även begynnande problem med parodontit, tandlossning, kan man få hjälp med genom att behålla silvret i munnen en stund. De allra flesta förbättrar sin tandhälsa dramatiskt när de börjar använda kolloidalt silver på det här viset.
  1982 så visade Dr J. Colishaw att kolloidalt silver dödade E. coli bakterier, kända för att orsaka många matförgiftningsfall världen över. 1993 orsakade just E. coli en rad svåra matförgiftningar i en amerikansk hamburgerkedja. Många av de drabbade dog, däribland en liten sexårig flicka. Hade man haft kolloidalt silver att ta både förebyggande och i samband med att symtomen visade sig, så hade hon förmodligen klarat sig.
  Då kolloidalt silver dödar i princip alla kända mikroorganismer, samtidigt som det är helt ofarligt för människor och djur, så borde det vara en av de viktigaste sakerna att ha hemma i medicinskåpet tycker man. Se till att ha kolloidalt silver som du både kan dricka och spraya hemma i ditt medicinskåp, så är du bättre rustad inför de dagliga möten med bakterier, virus och svampar som vi alla råkar ut för vare sig vi vill eller inte."
 
 
en av de allra minsta instruktörerna brukade ta silver när hon blev sjuk. if you DO get sick lixom. jag vet inte.
 testade det bara någon gång. märkte ingen skillnad direkt. HAHAHA! men så är ju jag som jag är. med bra med underhudsfett då med, om än betydligt mindre. motstånd ändå så att säj.
 
 
håll på!

ouiveouiv

inte asgott, men nyttigt säger dom. På Fitness drack jag jämt thé med färsk, riven ingefära, några skumma pulver från olika bär typ acai, tranbär, pulverspenat? fanns ett helt skafferi med magiska häxkonster där. alger, några skumma nötter (tror muskot), organisk kakao..... aaallt möjligt! thét var torkat från Dalarna ofta. från ett hälsohem. magthé som skulle vara bra för matsmältningen.
 
lite citron. margot hade t.o.m. socker i. det ska jag försöka undvika. ""på Fitness hade de färdigriven färsk ingefära på burk. ska kolla om de har det nästa gång i affären.. nått de hade som jag borde kolla upp mer om var Silver. Man skulle ta några droppar om man var sjuk. Om det smakade illa hade man brist på nått ämne, eller om det var tvärtom. Ööh....
 
Saknar att få göra frukost till en av gymdeltagarna. En ung entreprenör. Hon brukade alltid vilja att jag lagade gröt till oss när hon och jag behandlat henne med CaviLipo Ultraljud fettsprängning. Kokade fullkornshavregrynsgröt med tillbehör såsom nötter, frön, frukt, bär och fina gröna blad från selleristänglarna. Kanel, organisk honung, mjölk. Thé till med ingefära i. AH! I miss it so!
 
Eller när jag tappade upp kurbad till kund. Dränerande, utrensande alger. Dunderprodukter från Phytomer.
Det var nere i grottdelen/spat där jacuzzin fanns i ett av rummen.
 
Och alla dessa proteindrinkar som vi mixade ihop med stavmixer och krängde ut till deltagarna efter passen. Laktos, inte laktos, banan, physilliumfröskal, vilken smak? aha! hel måltidsersättning. OK! He he he...
 
Trivdes som fisken. Finns massor mer att berätta. Värt varenda tidig morgon/sen kväll som jag damsög, svabbade gymgolv, torkade av maskiner, plockade iordning vikter, toaletter, duschar, bytte papperskorgar, putsade speglar, rengjorde duschmunstycken och rör med avkalkningsmedel...............Det värsta jag gjorde var nog att putsa rent varenda gammal spinningcykel nere i spinningsalen. GAH! I can go on and on sir.

sallad och psykstörd granne

NU verkligen. NU i detta NU en fredagskväll kl. 19:30 - 19:51 and counting har den fula äckliga grannen bestämt sig för att banka upp nånting på väggen. En fredag. Hon har hoppat ut genom dörren flera gånger och förhört mig om all möjlig skit vem jag är, vad jag gjorde o.s.v. när hon var nyinflyttad. FÖRFÖLJT mig i trapphuset. Sjuk i huvudet, asful. Psykos.
 
Iafl nu har hon upphört.
 
Unnar mig ikväll:
 
ruccola, spenat, blåbär, mandel, lax! ser såå fint ut tycker jag! smakar..... ju nyttigt och gott! även om de där jätteblåbären från Chile för 20:- asken inte har jättemycket smak. Eh.
 
färsk ingefära! riva ner i the eller kokat vatten för effekt på förkylning, eller för att förebygga den!
 
 

RSS 2.0